Fjernvarmeinstallationer

​Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.


Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen : et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift. 


Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer med Fjernvarme.

​​Det er vigtigt, at installation og vedligeholdelse af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.


Ligeledes kan vi sørge for nye tilkoblinger til fjernvarmenettet samt udskifte ældre fjernvarme-units med nyere og mere energieffektive modeller.

Broernes VVS leverer gerne den enhed, der passer bedst til dit behov, komplet med vandvarmer, styring, pumpe, sikkerhedsventiler m.v., tilpasset dit lokale fjernvarmeværk.

BROERNES VVS ApS | Korsørgade 21, 2100 København Ø | Telefon: (+45) 35 26 61 61 | E-mail: info@broernes-vvs.dk   facebook