VVS & Blikkenslagerarbejde i København og omegn

Ventilation & klima

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed. Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

Ejendomsservice

Renovering og vedligeholdelse af ejendommens vand og varmeforsyning. Rensning af varmtvandsbeholder, varmeveksler, indregulering af varmecentral. Rensning og vedligeholdelse af tagrender og tag.

Fjernvarmeinstallationer

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit fjernvarmeanlæg, så det fungerer optimalt.

Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye fjernvarmeinstallationer.

Gasinstallationer

Broernes VVS er din autoriserede gasmester der sikrer en god og effektiv service til din naturgaskedel og gasinstallation. Vi står også til rådighed hvis komfur, øvrige gasinstallation eller gaskedlen skal udskiftes.

Badeværelser

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.
Vi tilbyder totalløsninger

Teknisk isolering

Broernes VVS kan også stå for alle former for teknisk isolering af vand-, køle- og varmerør, samt ventilationskanaler.

Blikkenslagerarbejde

Broernes VVS løser alle former for blikkenslagerarbejde, såsom etablering og reparation af skifertage, kobber og zinkarbejde, samt aluminium.

VVS Eftersyn

Det kan blive vanvittigt dyrt at lade være... 

Når du køber bolig, er der mange ting du skal være opmærksom på, det gælder uanset om du køber en gammel eller ny bolig. 

VA Installationer

Vi udfører alle former for vand og afløbsinstallationer.
Med hensyn til vand og afløbsinstallationer, findes der mange forskellige løsninger og muligheder, vi kommer derfor gerne ud og rådgiver professionelt og finder den helt rigtige løsning.

BROERNES VVS ApS | Korsørgade 21, 2100 København Ø | Telefon: (+45) 35 26 61 61 | E-mail: info@broernes-vvs.dk   1158_facebook-app-logo_2   1156_instagram_2