Serviceaftale

Med en serviceaftale skræddersyr vi et samarbejdsgrundlag, hvor vi efter en fast plan kommer og servicerer ejendommens varmeforsyning, beholdere og tekniske komponenter.

Resultatet er en bedre drift og evt. fejl kan opdages i tide, samt at installationernes levetid forlænges.

Hvis du vil undgå ubehagelige overraskelser - og dermed spare penge - kan du overveje at indgå en serviceaftale med Broernes VVS. Hos mange - ikke mindst boligselskaber og boligforeninger - vejer uforudsete udgifter til f.eks. vandrør der springer, vandskader og varmesystemer der går ned tungt. Endvidere er der det sundhedsmæssige aspekt, at få sikret mod at ubehagelige og sundhedsfarlige bakterier optræder. Dette kan du afhjælpe ved at indgå en serviceaftale med Broernes VVS. 

En serviceaftale sikrer at vi, alt efter hvad der er passende for din ejendom, regelmæssigt går installationer m.v. igennem og afrapporterer til dig om din ejendoms sundhedstilstand. Både boligselskaber, boligforeninger og private kan indgå en serviceaftale med Broernes VVS.

Ring nu på telefon: 35 26 61 61

BROERNES VVS ApS | Korsørgade 21, 2100 København Ø | Telefon: (+45) 35 26 61 61 | E-mail: info@broernes-vvs.dk   1158_facebook-app-logo_2   1156_instagram_2