Kompetencer

​Ud over daglige serviceopgaver som udskiftning af radiatorventiler, vandhaner, klosetter, udskiftning af et lille stykke faldstamme udfører vi også fag-, hoved og totalentrepriser inden for:


Udskiftning af faldstammer inklusiv reetablering

Vi tilbyder udskiftning af Deres gamle faldstammer til nye faldstammer alt inklusiv. Vi sørger for reetablering af nedtagne lofter, skabe, lukning af huller, fliser, klinker m.m. samt malerarbejdet.


Udskiftning af stigstrenge (vandrør) inklusiv reetablering

En af vores kernekompetencer er blandt andet udskiftning af vandinstallationerne i deres ejendom. Vi sørger for alt lige fra myndighedsbehandling, til montering af nye vandrør samt reetableringsarbejder.

Udskiftning af varmecentraler​

Vi udfører udskiftning af deres eksisterende varmecentral til en ny energi rigtig varmecentral med god afkøling på fjernvarmevandet, vejrkompensering samt energirigtige pumper. I forbindelse med udskiftningen af varmecentralen tilbyder vi også 'opsætning' af vægge, gulve m.m. i varmecentralen.

​Udskiftning af radiatoranlæg inklusiv reetablering

Har I problemer med afkølingen på jeres centralvarme eller er jeres radiatoranlæg ikke længere optimalt, tilbyder vi udskiftning af det komplette radiatoranlæg. Vi tager os at alt fra myndighedsbehandling til montering af nye rør og radiatorer samt reetablering og isolering af brystningerne.

Nye badeværelser

Vi påtager os meget gerne opgaven, hvis I står og skal have nyt badeværelse. Vi udfører årligt mange nye badeværelser og sørger for alt lige fra myndighedsbehandling, til levering og montering af det komplette badeværelse.

Pasning af varmecentraler på kontraktbasis

Vi passer og servicerer gerne jeres varmecentral på kontraktbasis. Hvor vi foretager løbende funktionstjek af alle komponenter i varmecentralen.

Blikkenslager

Reparation af kviste, tagrender, skotrender m.m. udfører vi meget gerne. Vi sørger selv for lift, stillads m.m. for at arbejdet kan udføres let og enkelt. 

BROERNES VVS ApS | Korsørgade 21, 2100 København Ø | Telefon: (+45) 35 26 61 61 | E-mail: info@broernes-vvs.dk   1158_facebook-app-logo_2   1156_instagram_2