Om os

​Hos Broernes VVS ApS møder du kompetente og erfarne VVS'ere, der lægger vægt på det gode håndværk. Uanset om det er store eller små opgaver, løser vi dem med den faglige stolthed i højsædet. Vi udfører VVS arbejde for offentlige institutioner, virksomheder, boligselskaber og private.


Broernes VVS ApS lægger vægt på at opbygge et tillidsfuldt og langvarigt forhold til kunderne.

Langt det meste VVS-arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør. Med Broernes VVS får du en installatør, der ikke alene er autoriseret, men også har mange års erfaring inden for faget.

Ring til os på telefon: 35 26 61 61

Kvalitetssikring

Kvalitet er et af Broernes VVS fokusområder. Vi er interesseret i at det udførte arbejde fungere optimalt - også efter vi har forladt arbejdsstedet.

Kompetencer

Ud over daglige serviceopgaver som udskiftning af radiatorventiler, vandhaner, klosetter, udskiftning af et lille stykke faldstamme udfører vi også fag-, hoved og totalentrepriser.

Vi anbefaler

Vi forhandler udelukkende produkter, der er godkendt af Boligministeriets Godkendelsesudvalg for vand- og afløbsmateriel, bedre kendt som VA-godkendte produkter.

Vores priser

Få et overblik over vores priser. Alle priserne på siden er ekskl. moms.

Butikken

Vi har foruden vores værksted en VVS Butik på Østerbro med baderumsmøbler m.m. samt alt i blandingsbatterier og andre spændende VVS artikler. Kig ind i butikken og få en VVS snak.

Butikkens åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00 

Fredag kl. 8.00-15.00​

​Åbningstiderne er kun vejledende og kan variere

Leverandører

Herunder kan du læse mere om vore samarbejdspartnere/leverandører og deres produkter.

Tips og gode råd

Få tips og gode råd fra en række gode artikler som du kan hente og læse.

Sponsorater 

Vi støtter gerne gode sager, her kan du se mere.

Socialt ansvar

Broernes VVS har klare målsætninger for, hvordan vi påtager os et samfundsansvar gennem vores virke.

BROERNES VVS ApS | Korsørgade 21, 2100 København Ø | Telefon: (+45) 35 26 61 61 | E-mail: info@broernes-vvs.dk   1158_facebook-app-logo_2   1156_instagram_2